Hooaeg 2004!

EMF

Moderator: Keijot

Post Reply
User avatar
Keijot
Team SidecarCross.com
Team SidecarCross.com
Posts: 67
Joined: Mon Feb 09, 2004 10:20 am
Location: Estonia
Contact:

Hooaeg 2004!

Post by Keijot »

Aeg hakkab nii kaugele jõudma ja MM-karusell üha enam hoogu koguma. Praeguseks hetkeks on juba enamusel kõvematest tegijatest tsikklid koos ning mõnedel isegi esimesed treeningud tehtud.

Paras aeg on teavitada, millega tiimid tegelevad.

Nagu näha Are kodulehel oli nende pill üks esimesi mis kokku sai. Jätkatakse teada tuntud 4-taktilise KTMiga ning eelmisel aastal kasutusele võetud uue esiotsaga. Sama esiotsa hakkab sellest hooajast kasutama ka van Duijnhoven, kes eelmise aasta BSU raami ja Tehnoflex amordid on vahetanud AYR ja MTM vastu. Tuleval nädalavahetusel peaksid nad koos Are-ga treenima.

Muudatusi oma tsiklil on teinud ka van Werven, kes BSU raami on vahetanud VMC vastu. Uurisin Eli Piccarti käest uue raami kohta arvamust, kuid siiani olid nad teinud vaid yhe trenni, mis jäi aga lyhikeseks mootori rikke tõttu. Seega ei osanud Eli midagi konkreetset veel öelda. Aga saab näha kuidas eluaeg BSU-l sõitnud van Werven uue raamiga liigub. Willemseni kohta on teada niipalju, et jätkab ta koos Stupelisega ning see aasta on taas rajal kõikidel MM etappidel ka Marcel Willemsen koos Rene Boon'iga. Mõlemad vennad sõidavad VMC/Zabel tsikkliga.

Saksamaalt on niipalju uudiseid, et korvipoisse on vahetanud nii Happich kui ka Hoffmann. Happich, kelle senine kaaslane Gerwin Wijs vigastuse tõttu pikaks ajaks audis on, sõidab järgmise hooaja koos Thomas Weinmanniga ning Frank Hoffmanni uueks kallajaks on Alco van de Ketterj, keda viimati MM karusellis võis näha Sven van Zanteni kõrval.
Saksamaalt on lisandumas eelmisel hooajal MM debüüdi teinud noored Steffen Metz/Andre Saam, keda treenib Klaus Weinmann ning kes see aasta vabalt esimese 15 hulka kuulada võivad.
Wittmani kohta kahjuks kindlat infot ei oma kas ta üldse terve hooaja kaasa teeb.

Belgiast on lisaks Jan Hendrikx-ile lisanudmas ka Joris Hendrickx, kes Jan'ist noorem, kui mitte oluliselt aeglasem. Ma arvan et nende belglastega tuleb see aasta arvestada.

Rootslaste leerist niipalju, et AYR raami ja KTM neljataktilist mootorit kasutavad see aasta ka vennad Fageberg'id, kes kasutavad ka MTM soolo tüüpi esiotsa. Nii et see aasta saab näha esimesi Are poolt aretatud vasureid. Samuti KTM'il jätkavad Conny ja Johanna Strandberg. Algselt oli kyll plaaneeritud sõita VMC-ga, kuid paraku ei saadud VMC-lt õigeaegselt raami ning seega jätkatakse BSU-l.

Kahjux puuduvad andmed Sergise ja Söderqvisti kohta. Kuid võib kindel olla et nii Sergis kui Henke koos Tobias Sylwaniga see aasta taas küsijate hulgas on.

P.S. Ka Söderqvist on aastaid huvitunud AYR raamist. Kuna nüüd ka esimesed vasurid olemas, on alust arvate, et ka Henrik sel aastal Are raamil liigu. Kinnitada ma seda väidet aga ei saa!!! Samuti ei tea kas ta jätkab nelaril või istub taas 2 taktilise peale.

Kui kellelgi on omalt poolt midagi teada ja siia lisada siis kõik postitused on teretulnud

Tervitades
Keijo Treu
Last edited by Keijot on Mon Mar 28, 2005 7:06 pm, edited 3 times in total.
Marko
Posts: 24
Joined: Fri Feb 13, 2004 8:32 am
Location: Estonia

Post by Marko »

Mis ikka lisada, kõik on väga põhjalikult kirjas. Sergise kohta niipalju, et ka tema läks selle nädala alguses Euroopasse treenima. Ta ei teadnud veel täpselt kuhu läheb, ütles vaid et sinna, kus lund pole.
User avatar
Keijot
Team SidecarCross.com
Team SidecarCross.com
Posts: 67
Joined: Mon Feb 09, 2004 10:20 am
Location: Estonia
Contact:

Willemseni hooaja avastart

Post by Keijot »

Eelmisel nädalavahetusel osales Daniel Willemsen Heerde's peetud soolode krossil. Ta sõitis 125 cc klassis ning saavutas 39 koha.

Kes täpsemaid tulemusi tahab võib vaadata aadressil:

http://www.movit-sport.nl/knmv/KNMV%20M ... Heerde.htm

Keijo
Post Reply