Charity motocross in Made, NL on 2-3-4 november 2018

KNMV, MON, ZVC

Moderator: Rien.nl

Post Reply
User avatar
Rien.nl
Site Admin
Site Admin
Posts: 3765
Joined: Sun Feb 01, 2004 2:11 pm
Location: Sint Anthonis, NL
Contact:

Charity motocross in Made, NL on 2-3-4 november 2018

Post by Rien.nl »

Het jaarlijkse benefiet motorcross evenement waarvan de opbrengst bestemd is voor gehandicaptenorganisaties.

De 20e editie van Motorcross Made 2018 vind plaats op 2-3-4 november 2018!

Stichting DVO is een stichting die jaarlijks een motorcross weekend met feestprogramma organiseert, waarvan de netto opbrengst bestemd is voor een aantal goede doelen bij voorkeur uit de gemeente Drimmelen. Dit jaar vind alweer de 20e editie van dit evenement plaats.

Onder goede doelen verstaat onze organisatie geen particulieren, maar groepen, stichtingen of instellingen ten behoeve van gehandicapten en / of met een sociaal karakter.
De doelen die hieronder vallen kunnen door het bestuur worden voorgedragen of u kunt voor uw instelling ook een bijdrage in de vorm van materialen of een geldelijke ondersteuning aanvragen.
Deze aanvraag kan onder vermelding van een duidelijke motivatie bij onze stichting ingediend worden, waarna het bestuur, afhankelijk van de netto opbrengst van het afgelopen crossweekend, de exacte goede doelen waaraan gedoneerd zal worden en de hoogte van de bijdrage vaststelt.
De uitreiking aan de goede doelen geschied jaarlijks op een vast te stellen datum en plaats tijdens een gezellig samenzijn, waarbij de geselecteerde goede doelen en de vrijwilligers, welke allen een enorme bijdrage leveren aan het slagen van dit motorcross evenement, worden uitgenodigd.
Tevens is vertegenwoordiging van pers, media en iedereen die belangstelling heeft uiteraard ook van harte welkom.

Check de website http://www.motorcrossmade.nl/
Voor inschrijven klik je hier: http://www.motorcrossmade.nl/schrijf-je-in/
logo-Made.jpg
Post Reply